Vilken enhet passar dig?

Xiaomi, vilken enhet ska man välja?

Eftersom Xiaomi inte har sin största marknad här i Sverige kan det vara svårt att veta vilken enhet som passar de behov man har allra bäst. därför har vi gjort en guide och tre klassificeringar för att göra köpet enklare.

Anledningen till att vi började sälja just Xiaomi och inget annat är främst pris jämfört med prestanda, Xiaomi gör extremt bra telefoner till ett pris lägre än allt annat i dess klass.

Bas

Bas är enheterna som främst används för att ringa, skicka sms, spela musik eller kolla runt på internet, det är inga spelmaskiner som klarar krävande spel men kan definitivt vara en väldigt bra modell för den som vill ha en uppgradering från en äldre telefon. Operativsystemet MIUI är dessutom mycket simpelt att lära sig men har samtidigt många kraftfulla funktioner.

Standard

De enheter som vi klassat som standard har en prestanda någonstans mittemellan bas och premium. Standard har allt som Basmodellerna har men klarar även av spel på hyfsat hög nivå. Dessa modeller har i de allra flesta fall möjlighet till upplåsning med en mycket snabb fingeravtrycksläsare

Premium

Premium är de absoluta flaggskeppen som släppts från Xiaomi. De kan prestandamässigt oftast likställas med flaggskepen från exempelvis Samsungs S-modeller